Home
Ons aanbod
Opdrachtgevers
Geef opdracht
Bedrijf & contact
Zo kan het ook
Tarieven
Gratis

MailPerfect schrijft tekst die werkt

GRATIS >> MAILCHECK

Heeft u een mailing gestuurd en gebeurt er niets? Of gaat u een mailing sturen, maar voelt de tekst niet goed? Laat MailPerfect er dan naar kijken; het kost u niets. Wij bekijken uw mailing zoals uw doelgroep dat ook zou doen en geven u binnen een week per e-mail een kort advies over zaken als de opbouw, woordkeuze en doelmatigheid. Is de mailing perfect, dan hoort u dat natuurlijk ook.

U kunt per bedrijf één mailing aanbieden. De mailcheck is volledig gratis en wij vallen u niet lastig met brieven of telefoontjes; daar kunt u op vertrouwen. U stuurt uw mailing, wij sturen ons commentaar terug en daar blijft het bij. Wat is anders de betekenis van 'gratis en vrijblijvend' nog?

Een klein addertje onder het gras is er echter wel. Als u een mailing aanbiedt voor de mailcheck, dan meldt u zich automatisch aan voor de e-nieuwsbrief van MailPerfect, die wij vier keer per jaar versturen. Mocht de inhoud ervan u niet aanspreken, dan kunt u zich na ontvangst van iedere nieuwsbrief afmelden. En ook dan kunt u er gerust op zijn dat wij u niet langer lastigvallen.


Klik hier als u een opdracht wilt geven
Stuur deze pagina naar een bekende:MailPerfect schrijft tekst die werkt
MailPerfect | George Gershwinstraat 32 | 1544 NE | Zaandijk
Tel. (06) 216 90 517 | Fax (087) 784 89 50 | E-mail info@mailperfect.nl